TAVASTGATAN 29A

Heminredning för nybörjare

4/14/2006

Ny tv-bänk! + kånkhelvetet.


En ny tv-bänk! Gjorde ett kap på Grannarna.se och köpte tv-bänken Oppli från Ikea förra helgen för magra 120 kronor. Den är inte perfekt, men väldigt mycket bättre än den förra lösningen. Så den kan få stå tills jag har hittat en permanent lösning. Eller rättare sagt - tills jag tar mig råd att köpa en som kostar femtusen mer! Det finns dock roligare saker att lägga pengarna på, så det kan dröja tills jag vunnit Pokermiljonen.
Vänliga och hjälpsamma mamma och Hasse hämtade bänken på Kungsholmen. Och tog med sig den gamla tv-bänken samt nattduksbordet, att ha i nya huset på Gotland. Perfekt!
Och nu måste alla mina vhs ut för förvaringsutrymmet för dem är borta. Den enda jag kommer behålla är videon från min konfirmation där jag spelade Gud. Det var mitt livs roll.

Ska bjuda familjen på påskmat här hemma imorgon och som alltid när jag ska ha gäster kommer detta eviga kånkande. Tunga kassar, många kassar, flera omgångar. Det är för djäkligt att bo i innerstan ibland! Tänk om jag bodde i en mysig förort och hade en liten bil. Då skulle jag slippa detta eviga kånkande. Jag anser att kånkandet är ett av innerstadsbornas verkligt stora i-landsproblem.

För övrigt har jag avslutat mitt kabel-tv-abonnemang och en omedelbar och positiv effekt är att jag tittar mycket mindre på tv. Och har upptäckt att Så ska det låta faktiskt är riktigt trevligt! Börjar med andra ord bli gammal.