TAVASTGATAN 29A

Heminredning för nybörjare

6/02/2005

Coola plastlampor

Häromkvällen promenerade jag förbi Kartells skyltfönster på Smålandsgatan och såg två coola plastlampor. En skulle i grönt funka i sovrummet. I fönstret kanske? Och den andra vore läcker i köket, i orange. Hittar bara en italiensk sajt för Kartell men lamporna är desamma. Och inte fullt så dyra som de ser ut på sajten, iallafall inte den lilla som gick loss på 590.
Fast jag har lovat mig själv att inte börja shoppa möbler och inredning förrän jag flyttat in. Vilket ser ut att bli 21 juni. Om en halvtimme kommer Rospiggen, som hjälpte mig att flytta upp från Malmö för två år sedan, och inspekterar för offert.

Min kompis Julia har tipsat om en sajt med ett lysande koncept: Grannarna. Där ska söderbor byta grejer. Hoppas att många upptäcker den, kan bli hur bra som helst.

Har velat fram och tillbaka men lutar nu åt att jag ska sälja mitt Ikea-köksbord Åbo med tillhörande fyra stolar. Jag kommer ju att köpa två nya matbord nu och man kan faktiskt inte spara stora möbler hur länge som helst när man har tre kvadrat vindsutrymme. Hur gärna man än vill.

Imorgon åker jag till Norge men där lär jag inte ha råd att köpa en endaste servett.

1 Comments:

At 5/6/05 01:07, Blogger Ted Valentin said...

Hej!

Kul att du hittat till grannarna.se! Och kul att du gillar idén. Ha det fint hälsar din granne (i Hornstull) /Ted, grannarna.se

 

Skicka en kommentar

<< Home